Dit jaar zal alles in het teken staan van "Hollywood de tekenfilms".

Alle tekenfilm vrienden zijn welkom op dit feest.
Ga maar na wie dat allemaal kunnen zijn: Pokemon, Mickey Mouse, Avatar, Pinky & the brain, Donald Duck, Spongebob, Tweety, Tom & Jerry, Wall-E, Cars, Flushed Away, Looney Tunes.
Bijna te veel om op te noemen.
Er zullen een grrot aantal tekenfilm figuren de revue passeren en alle spellen zullen met hetzelfde thema te maken hebben.
We denken dan bijvoorbeeld aan: Cars, Nemo, Lion King, Tarzan, Spongebob.


Programma kinderfeestmiddag Molenwijk woensdag 26-08-2008
Hollywood, de tekenfilms

13.30     Opening terras
Ons altijd gezellige terras zal ook dit jaar weer van de partij zijn.  De koffie wordt vers gezet en het fris en bier wordt gekoeld uitgeserveerd!

13.30    Opening feestmiddag
Sjef spreekstalmeester en oppertekenfilmfiguur Willem alias "Beast" (uit de Muppets) het feest openen.

13.30    Optreden Majorette en Twirl Team Melrose
Na lange tijd te zijn weggeweest van de kinderfeestmiddag gaan we weer eens genieten van de kunsten van het majorette en twirl team Melrose uit onze eigen Molenwijk. De dames zullen ons dit jaar eens even laten zien hoe het wel moet.

13.30 - 16.00    Kinderschminken (tegen betaling van Ç 1,- voor stichting HOH)
Altijd goed voor een lange en vertouwde wachtrij. De specialsten zullen ook dit jaar weer de nodige gezichtskunsten vertonen met schmink. Het is toch alktijd weer een feest om te zien hoe vrolijk iedereen wordt van het zien van een lopende vlinder, lieveheersbeestje, clown, hond en wat al niet meer. Uiteraard gaat de opbrengst weer volledig naar de stichting "Help Ons Helpen"

13.45 - 16.15    Luchtkussens
Zoals gewend zijn er ook dit jaar weer een aantal fantastische luchtkussens gevonden en neergezet. De grotere bezoekers gaan dit jaar op reis met de Orient Express van maar liefst 30 meter lang. Ik zou bijna zeggen neem maar wat te eten en te drinken mee want je bent even onderweg.
Voor de kleien rakkers is er weer een geweldig kusen in de vorm van Barry de Schilpad.

14.00 - 16.15    Spellen
Het thema wordt dit jaar volledig toegespitsts op de tekenfilm. Wie is er niet gek mee. Eigenlijk is er voor iedereen wel een tekenfilm die aanspreekt.\
De spellen zijn er dit jaar ook op aangepast. Tekenfilms as Cars, Finding Nemo, Sneeuwwitje, The Leeuwen Koning, Sponsbob, Klus's Klusje en Tarzan zullen allemaal de revue passeren. De spelkaart kan wederom gratis worden afgehaald en na ALLE spelletjes te hebben gespeeld kan met een volle kaart een traktatie worden gehaald.14.30 - 15.15    Straatoptreden Jovel
Deze meester van de lach kreeg vorig jaar de mensen wel heel erg snel aan het schuddebuiken. Dit jaar gaat hij het weer proberen met zijn nieuwe show. Komt dat zien, komt dat zien! De show wordt gestart op straat tussen de bezoekers in en zal om kwart over vier worden voortgezet op het feestpodium.

16.00 - 17.00    Traktatie
De spelkaart kan wederom gratis worden afgehaald en na ALLE spelletjes te hebben gespeeld kan met een volle kaart een traktatie worden gehaald.

16:05        Prijsuitreiking tekenwedstrijd
De in het boekje bevestigde kleurplaat kan weer naar hartenlust worden voorzien van vrolijke kleuren. Er zijn diverse leeftijdscategorieŰn met allemaal hun eigen prijsjes. Lever je kleurplaat vˇˇr woensdag 26 augustus in bij Mary Vlieland op de Anjerstraat nr. 1a en maak ook hier weer kans op leuke prijsjes.pak de tekening hier:                    als pdf                               (rechtsklikken en opslaan als of gewoon aanklikken en daarna opslaan)


16:10    Prijsuitreiking verkleedwedstrijd
Natuurlijk wordt ook dit jaar de best en leukst verklede bezoeker of bezoekster verwend met een leuke prijs. Hoe gekker hoe beter zal ik maar zeggen.

16.15 - 17.00    Podiumoptreden Jovel
Meester van de lach Jovel zal de kinderen weer in vervoering brengen met zijn geweldige "Magische Circus Dromen Show". Wat gebeurt er als je droomt, wakker wordt en je jezelf in een tekenfilm waant. Wow, cool man!
Niets is te gek en niets is te dol voor deze rasclown.
Komt dat zien, komt dat zien. Deze show bevat onder andere goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, ballonnenfiguren en vooral veel humor.

17.00 - 18.00    Karaoke (vooral voor kinderen)
Na een redelijk vals gezongen uitvoering van vorig jaar gaan we het dit jaar weer proberen. Kinderen van Katwijk komt uw nachtegaaltje laten horen tijdens de Feestmiddag in de Molenwijk. Voel hoe het is als horden mensen jullie toejuichen nadat jullie hun trommelvliezen hebt getergd met jullie godenstemmen.

19.00    Fietsoptocht
Met of zonder begeleiding, we zullen dit jaar weer de geweldige fietsoptocht gaan rijden. De route is al volgt : start op het Rode plein, Zonnebloemstraat, Asterstraat, Leliestraat, Irisstraat, Dahliastraat, Narcisstraat, Molenweg, Tulpstraat, Hyacintstraat, Anemoonstraat, Zonnebloemstraat, Pioenhof,Anjerstraat.

19.45    Prijsuitreiking fietsoptocht
Van de leukst versierde fietsen worden de berijders voorzien van een leuke prijs en natuurlijk is er na afloop weer voor iedereen een IJSJE.

20.00    Karaoke (vooral voor ouderen)
Om de gehoorgang compleet te vernielen mogen de oudere jongeren of jonge ouderen proberen of ze wellicht een kans maken bij "Hollands Got No Talent, But I Am Not The One". Het repertoire zal uitgebreid zijn en een iedere mag het proberen.

22.00    Einde feestdag

   


Molenwijkfeest 2009