Dit jaar zal alles in het teken staan van "Ot en Sien".

Zowel de aankleding als de uistaling en de spelletjes staan volledig in het teken van Ot en Sien.
Wie kent ze niet?

Gewoon lekker gezellig en heel veel leuke spelletjes die je allemaal zelf moet doen.
De DS, PSP, PS3, Xbox 360 en alle daarvoor benodigde batterijen kunnen in de oplader blijven vendaag!!
Molenwijkfeest 2010
13.30     Opening terras
Ons altijd gezellige terras zal ook dit jaar weer van de partij zijn.  De koffie wordt vers gezet en het fris en bier wordt gekoeld uitgeserveerd!

13.30    Opening feestmiddag
Meeschter Wilhelm heeft tijd in zijn oevervolle agenda tijd vrijgemaekt om ons feest waerdig te openen.

13.30    Optreden Majorette en Twirl Team Melrose
Na een frisse start vorig jaar gaan we dit jaar wederom genieten van de kunsten van het majorette en twirl team Melrose uit onze eigen Molenwijk. De dames zullen ons dit jaar eens even laten zien hoe het wel moet.

13.30 - 16.00    Kinderschminken (tegen betaling van Eur 1,- voor stichting HOH)
Altijd goed voor een lange en vertouwde wacht rij. De specialisten zullen ook dit jaar weer de nodige gezichtskunsten vertonen met schmink. Het is toch alktijd weer een feest om te zien hoe vrolijk iedereen wordt van het zien van een lopende vlinder, lieveheersbeestje, clown, hond en wat al niet meer. Uiteraard gaat de opbrengst weer volledig naar de stichting "Help Ons Helpen"

13.45 - 16.15    Luchtkussens
Zoals gewend zijn er ook dit jaar weer een aantal fantastische luchtkussens gevonden en neergezet. De grotere bezoekers gaan dit jaar weer ravotten op de meesterlijke uitdaging met de Excalibur . Dit is een zeer sportief kussen wat uitnodigt om vooral nog een keet te proberen.
Voor de kleien rakkers is er weer een geweldig kussen in de vorm van Beppo de Clown.
14.00 - 16.15    Spellen
Het thema wordt dit jaar volledig toegespitsts op de tijd van Ot en Sien van vroegåh. Of zoals dat tegenwoordig heet "vintage" of "old skool" spellettjes
De spellen zijn er dit jaar ook op aangepast. Wie kent het niet meer : steltlopen, hoepelen, tollen, blikgooien, kop van jut. Wat brengt dit voor de ouders een mooie herinneringen naar boven. Maar ja, die mogen alleen maar kijken….De spelkaart kan wederom gratis worden afgehaald en na ALLE spelletjes te hebben gespeeld kan met een volle kaart een traktatie worden gehaald.

14.30 - 15.15    Straatoptreden Jovel en Kiddo
Deze twee meesters van de lach kreeg vorig jaar de mensen wel heel erg snel aan het schuddebuiken. Dit jaar gaan hij het weer proberen met zijn hun nieuwe show. Komt dat zien, komt dat zien! De show wordt gestart op straat tussen de bezoekers in en zal om kwart over vier worden voortgezet op het feestpodium.

16.00 - 17.00    Traktatie
De spelkaart kan wederom gratis worden afgehaald en na ALLE spelletjes te hebben gespeeld kan met een volle kaart een traktatie worden gehaald.

16.05    Prijsuitreiking tekenwedstrijd
De in het boekje bevestigde kleurplaat kan weer naar hartenlust worden voorzien van vrolijke kleuren. Er zijn diverse leeftijdscategorieën met allemaal hun eigen prijsjes. Lever je kleurplaat vóór dinsdag 24 augustus in bij Mary Vlieland op de Anjerstraat nr. 1a en maak ook hier weer kans op leuke prijsjes.

16:10    Prijsuitreiking verkleedwedstrijd
Natuurlijk wordt ook dit jaar de best en leukst verklede bezoeker of bezoekster verwend met een leuke prijs. Hoe authentieker hoe beter zal ik maar zeggen (of hoe beter in stijl, hoe meer kans).

16.15 - 17.00    Podiumoptreden Jovel en Kiddo
Meestesr van de lach Jovel & Kiddo zullen de kinderen weer in vervoering brengen met hun geweldige "Magische Circus Dromen Show". Wat gebeurt er als je droomt, wakker wordt en je jezelf terug in de tijd waant. Oooooh ging dat vroeger zo?!
Niets is te gek en niets is te dol voor deze rasclowns.
Komt dat zien, komt dat zien. Deze show bevat onder andere goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, ballonnenfiguren en vooral veel humor.

19.00    Fietsoptocht
Onder muziekale begeleiding zullen dit jaar weer de geweldige fietsoptocht gaan rijden. De route is al volgt : start op het Rode plein, Zonnebloemstraat, Asterstraat, Leliestraat, Irisstraat, Dahliastraat, Narcisstraat, Molenweg, Tulpstraat, Hyacintstraat, Anemoonstraat, Zonnebloemstraat, Pioenhof,Anjerstraat.19.45    Prijsuitreiking fietsoptocht
Van de leukst versierde fietsen worden de berijders voorzien van een leuke prijs en natuurlijk is er na afloop weer voor iedereen een IJSJE.

20.00    Behendigheidsspel (voor jong en oud combinatie)
Nu zullen weleens gaan kijken welke ouder tezamen met zijn of haar zoon of dochter als team de beste prestatie neer kan zetten. Er wordt een leuk parcours uitgezet waar als team moet worden gestreden om de beste tijd en prestatie. Wie o wie gaat 2010 in als het beste kind/ ouder of ouder/ kind team….

22.00    Einde feestdag

Pak hier je kleurplaat!
(klik op de tekening hiernaast)