Dit jaar zal alles in het teken staan van "kabouters en elfjes".

Zowel de aankleding als de uistaling en de spelletjes staan volledig in het teken van kabouters en elfjes.
Wie kent ze niet?

Gewoon lekker gezellig en heel veel leuke spelletjes die je allemaal zelf moet doen.
De DS, PSP, PS3, Xbox 360 en alle daarvoor benodigde batterijen kunnen in de oplader blijven vendaag!!
Molenwijkfeest 2011
Programma kinderfeestmiddag Molenwijk woensdag 24-08-2011
             Thema:  Elfen en Kabouters

13.30 uur    Opening terras:
Op ons gezellig terras kunt u weer terecht voor onder andere een vers kopje koffie, wat fris of een biertje. Het fris en bier word koel geserveerd. Dit jaar is er ook een kleine versnapering  te verkrijgen.

13.30 uur    Opening feestmiddag
Zoals elk jaar wordt de feestmiddag weer geopend door Kabouter Willem. Wat zal hij nu weer vertellen. Vast wat er deze middag allemaal te beleven is.

13.30 uur    Optreden Majorette en Twirl vereniging Inspiration    
Na de opening gaan we meteen van start met een spetterend optreden van twee jeugdteams van Inspiration uit Voorhout, de dames laten ons zien hoe het moet, misschien geeft het nog een inspiratie om het ook eens te proberen.

13.30-16.00 uur    Kinderschminken
Er staat altijd een lange rij maar het is zeker de moeite waard om je mooi te laten schminken. Een mooi spinnetje, vlinder of lieveheersbeestje uit het elfenbos, of een rode Paddestoel uit het kabouterbos. Vraag maar naar de mogelijkheden tegen betaling van Ä 1,- voor stichting "Help ons helpen".

13.45-16.15 uur    Luchtkussens
Het was moeilijk kiezen maar er zijn weer enkele mooie luchtkussens aanwezig. Voor de grotere bezoekers is er een geweldige stormbaan, ben je oud genoeg ga dan die uitdaging aan. Voor de kleintjes onder ons zijn er twee kleine luchtkussens namelijk de  Boomhut en Jungle Mini Multifun waar ze zich lekker op uit kunnen leven.
14.00-16.15 uur    Spellen
Er zijn ook weer een aantal spellen in de elven en kabouter sfeer we kunnen lekker aan een kaboutermuts hangen,een elfenrace met skelters met een elf achterop,Elfenemmer gooien werp een spons in een van de emmers van de elf,help klus met zijn klusje en sla de spijker zo snel mogelijk in de boomstam,kabouter ringwerpen werp de ring om de kaboutermuts,vlindervangen wie vangt de meeste vlinders, elfje ringwerpen wie gooit de ring om de arm van de elf. Je gratis spelkaart kun je halen in de Anjerstraat. Als je alle spelletjes gedaan hebt en je kaart vol is kun je die daar weer inleveren en krijg je een lekkere traktatie.

14.30-15.15 uur        Sraat optreden Jovel en Kiddo
Net als de afgelopen paar jaren zullen Jovel en Kiddo ons weer vermaken door met hun stelten door de straten te lopen. Dit jaar nemen ze een speciale gast mee namelijk een marionettenkabouter. Komt dat zien, komt dat zien!!

15.00-16.00 uur      Traktatie   
Als je ALLE spelletjes gedaan hebt kun je een lekkere traktatie halen in de Anjerstraat. Wat zou voor lekkers zou het dit jaar weer zijn!

15.15 uur     Prijsuitreiking tekenwedstrijd
In het boekje kun je weer een leuke kleurplaat vinden. Kleur deze op je allermooist in en wie weet win je wel een mooie prijs. Er zijn verschillende leeftijdscategorieŽn met allemaal hun eigen prijsjes. Lever je kleurplaat in voor dinsdag 23 augustus  bij Mary Vlieland op Anjerstraat 1A. De tekening is ook te downloaden op de website www.katwijkaandenrijn.nl
15.20 uur    Prijsuitreiking verkleedwedstrijd
Wij vinden het erg leuk als jullie allemaal verkleed komen als kaboutertjes en elfjes. Je kunt hier natuurlijk een mooie prijs winnen.


15.30-16.15 uur        Podiumoptreden Kiddo
Er komt een kabouter langs die de mooiste ballonnenfiguren maakt. Van hond tot muis maakt niet uit, niets is voor hem te gek. Spannend, wat zal hij nu weer voor ons maken!!

16.15-17.00 uur        Podiumoptreden Jovel
Natuurlijk is Clown Jovel ook weer van de partij met zijn Magische Circusshow. Een show vol goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen en clownerie. Het is thema is uiteraard kabouters en elfen. Wat voor spannend verhaal zal hij nu weer hebben. Wat zeker is, is dat het weer een spectaculaire show wordt die we niet snel zullen vergeten!

19.00 uur     Fietsoptocht
Onder muzikale begeleiden gaan we weer met z'n allen op onze mooie versierde fietsjes, skelters enzovoorts verkleed door onze enige echt Molenwijk heen. De verzamelplek is het rode plein. De route is als volgt: Zonnebloemstraat, Asterstraat, Leliestraat, Irisstraat, Dahliastraat, Narcisstraat, Molenweg, Tulpstraat, Hyacinthstraat, Anemoonstraat, Zonnebloemstraat, Pioenhof, Anjerstraat.

19.45 uur     Prijsuitreiking fietsoptocht
De leukst versierde fiets en de berijder ervan kunnen een leuke prijs winnen. En natuurlijk is er voor iedereen een lekker ijsje. Wat zal dat weer smullen zijn!

20.00-22.00 uur      Muziek in de straat
Onze DJ zorgt voor een gezellig muziekje in de straat om de feestdag feestelijk af te sluiten.

22.00 uur    Einde feestdag

   


Pak hier je kleurplaat!
(klik op de tekening hiernaast)